Voorbeeldbrief van de CEO

Wat kan je doen als transportbedrijf om ervoor te zorgen dat je chauffeurs de gsm links laten liggen? Je kan een sensibiliseringscampange opstarten, maar dat doen wij al voor jou via Beloofd!. Je kan hen ook aanschrijven om te laten zien dat jij hun veiligheid belangrijk vindt. Geen inspiratie? Hieronder vind je een voorbeeldbrief. Veel succes!

Beste collega’s

Smartphones zijn onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse leven. We denken vaak dat we altijd bereikbaar moeten zijn, niet alleen privé maar ook voor het werk. Maar naast geëngageerde medewerkers, zijn jullie in de eerste plaats ook moeders, vaders, zonen, dochters en broers en zussen. Sms’en, mailen, appen of bellen kan voor afleiding zorgen. Zeker in de wagen. Een ongeval is dan snel gebeurd. Dat is niet goed voor het bedrijf, maar nog veel erger voor je familie en vrienden. Daarom heb ik aan mijn kinderen beloofd om voortaan niet meer te sms’en, mailen, appen of bellen als ik rijd.

En nu wil ik jullie uitnodigen om hetzelfde te doen: op www.beloofd.be kan je aan je familie en vrienden beloven dat je jouw smartphone in het vervolg aan de kant laat als je aan het rijden bent. En vraag gerust aan hen om dat ook te doen.

Met dank

(naam)

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie